Projectleider (Utrecht)

Aantal uren per week: 36 uur per week uur
Sluitingsdatum: 18-2-2020

De bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf screeningsorganisaties. De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten ten behoeve van de vijf screeningsorganisaties. Belangrijke taken van de FSB zijn het beheer en de (her)ontwikkeling van op maat gemaakte IT-systemen ter ondersteuning van de bevolkingsonderzoeken en het realiseren of verbeteren van de data-uitwisseling met ketenpartners van de screeningsorganisaties. De FSB ziet zichzelf als trotse partner bij de opsporing van kanker. In het dagelijks handelen is de FSB herkenbaar door 4 kernwaarden; betrokken, taakvolwassen, duurzaam en betrouwbaar.

Functie omschrijving

Als projectleider stimuleer je innovaties, sta je stevig in je schoenen en ben je niet bang om (complexe) projecten aan te sturen in een veranderende omgeving.Je bent verantwoordelijk voor het leiden van omvangrijke projecten in een politiek-bestuurlijke omgeving, meestal met een grote ICT-component, gericht op het realiseren van nieuwe of het verbeteren van bestaande producten en diensten. Hierbij is altijd sprake van een relatie met het strategisch beleid en de doelstellingen van ministerie van VWS en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Verantwoordelijkheden in kernactiviteiten:

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en de opleiding PRINCE2 -en of IPMA-C.
 • Je hebt ruime ervaring in het managen van complexe (keten) ICT-projecten.
 • Je kunt en wilt je soepel bewegen in een politiek-bestuurlijke en veranderende omgeving.
 • Je hebt relevante ICT-kennis rondom voortbrengingsprocessen voor applicatieontwikkeling.
 • Je kunt agile combineren en hebt affiniteit met architectuur en ervaring met het werken onder architectuur.
 • Je bent klant- en resultaatgericht ingesteld en in staat om projectmedewerkers/teams te motiveren.
 • Je legt gemakkelijk contacten en onderhoudt deze zorgvuldig om resultaten van het project te kunnen realiseren. e bent bestuurlijk en organisatiesensitief en kunt controle op de voortgang van werkzaamheden houden.
 • Je bent een goede netwerker en hebt overtuigingskracht.
 • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen, bent creatief en kunt goed plannen en organiseren.

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende functie in een lerende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling.
 • Het betreft een aanstelling van 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar.
 • Het kantoor van FSB bevindt zich op Hoog Catharijne in Utrecht.
 • Een salaris op basis van FWG60 (CAO-Ziekenhuizen)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een sportvergoeding.

Reactie:

Ben je enthousiast geworden voor deze functie en zie je jezelf een steentje bijdragen aan het voorkomen van diverse vormen van kanker in Nederland, solliciteer dan vóór dinsdag 18 februari 2020 direct via onderstaande knop ‘Solliciteer’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 20 februari  a.s.

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Astrid Kemp, HR adviseur, telefonisch te bereiken via de FSB balie: 030 230 5995 of per mail op:  hr@fsb-ssc.nl 

Deze vacature zal in eerste instantie alleen worden geplaatst. Detachering vanuit een screeningsorganistatie naar FSB is mogelijk. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

Bijzonderheden:

Jouw sollicitatiebescheiden wordt uiterlijk drie maanden na afronding van de selectieprocedure vernietigd. Je wordt pas bij de FSB benoemd nadat er een Verklaring Omtrent Gedrag naar aanleiding van het antecedentenonderzoek is afgegeven. Als deze niet kan worden afgegeven, volgt geen aanstelling. Een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten). Het inwinnen van referenties maakt deel uit van het sollicitatieproces.

Acquisitie op onze vacatures wordt niet in behandeling genomen.

 

Solliciteer > 

 

 

Contact

Hoofdkantoor
FSB Landelijk Beheer

Bezoekadres:

Godebaldkwartier 435
Gebouw Janssoenborch, 9e etage
3511 DT Utrecht
030 230 59 95

Helpdesk
t  030 2305 993

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Route