Assistent inkoop- en contractmanager

Aantal uren per week: 32-36 uur per week uur
Sluitingsdatum: 31-10-2019

De bevolkingsonderzoeken naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf (nu nog regionale) screeningsorganisaties. De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contract- en leveranciersmanagement.

De uitvoeringsprocessen van de drie bevolkingsonderzoeken hebben inmiddels een landelijke procesinrichting. Een belangrijk deel daarvan betreft uitbestede dienstverlening. Het contract- en leveranciersmanagement van deze uitbestede dienstverlening is belegd bij de ‘nieuwe’ afdeling inkoop- en contractmanagement waarbinnen een nieuwe vacature is ontstaan:. .

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, resultaatgerichte:

Assistent inkoop-/contractmanager (32-36 uur per week, in Utrecht)
Binnen deze ‘nieuwe’’ functie ga je samen met je collega inkoop-/contractmanager binnen de portefeuilles Borstkanker en FSB, inkoop-/contractmanagement positioneren en vorm geven. Tevens heb je binnen de afdeling een collega inkoop-/contractmanager DK en BMHK en een assistent inkoop-/contractmanager DK en BMHK. We zoeken een collega

die het leuk vindt om te pionieren en in samenwerking met collega’s en de interne klant de  

inkoop-/contractmanagementprocessen binnen de portefeuilles te positioneren. Tevens is er momenteel een kwartiermaker aangesteld ten behoeve van het organiseren van de strategische kaders van de afdeling. Je wordt gevraagd om ook aan dit proces een bijdrage te leveren.

Wat ga je als assistent inkoop-/contractmanager doen?

Als assistent inkoop-/contractmanager ben je op de hoogte van alle contractafspraken en contractrisico’s. Je weet deze risico’s en afspraken te beheersen en te borgen. Daarnaast ben je een professionele gesprekspartner voor de leveranciers en je interne klanten. Ook ben je in staat om advies te geven over aanbestedings- en leveranciers strategieën en voer je de onderhandelingen met interne en externe partijen. Tevens ben je samen met een collega assistent inkoop/contractmanagement verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het contractmanagementsysteem.

 

Dit is je team

Je komt te werken in een team in oprichting/ontwikkeling. Op dit moment is er een Kwartiermaker, twee Inkoop-/contractmanagers en een assistent inkoop/ contractmanager. De portefeuilleverdeling is onder voorbehoud. Het kan zijn dat als gevolg van organisatie-ontwikkelingen hierin in de toekomst verschuivingen optreden.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO(+) werk- en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Facilitair Management. NEVI 1 of andere inkoop gerelateerde opleidingen zijn een eis ofwel de bereidheid om dit direct na aanstelling te behalen
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een inkoop- of contractmanagementfunctie, bij voorkeur in de IT en/of gezondheidszorg.
 • Je beschikt over kennis van wet- en regelgeving op het gebied van Europees aanbesteden.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden, een proactieve houding en een duidelijke visie op het inkoop-/contractmanagement vak.

 

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende en zelfstandige functie in een lerende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling.
 • Een werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief.
 • Een aanstelling van 32-36 uur per week.
 • Een tijdelijke aanstelling voor de periode van anderhalf jaar.
 • Werkdagen zijn in overleg flexibel in te vullen.
 • Een centraal gelegen kantoor in Hoog Catharijne in Utrecht. Tevens werken de collega’s regelmatig op een regio kantoor. Gezien de ligging van het kantoren wordt reizen met het openbaar vervoer gestimuleerd.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een sportvergoeding, korting op zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze mooie rol, dan kan je contact opnemen met Ruud Baks (inkoop- en contractmanager) bereikbaar onder telefoonnummer (06) 127 62 842

Solliciteren

Solliciteren kan door jouw reactie, voorzien van een motivatie en recent cv, te versturen naar hr@fsb-ssc.nl. Wij ontvangen jouw reactie graag vóór 31 oktober 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Solliciteer > 

 

 

Contact

Hoofdkantoor
FSB Landelijk Beheer

Bezoekadres:

Godebaldkwartier 435
Gebouw Janssoenborch, 9e etage
3511 DT Utrecht
030 230 59 95

Helpdesk
t  030 2305 993

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Route