Technisch beheerder

Aantal uren per week: 36 uur per week uur
Sluitingsdatum: 24-10-2019

De bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf screeningsorganisaties. De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten ten behoeve van de vijf screeningsorganisaties. De screeningsorganisaties zijn een fusie traject gestart. Belangrijke taken van de afdeling ICT van het FSB zijn het beheer en de ontwikkeling van het op maat gemaakte IT-systeem ter ondersteuning van de 3 bevolkingsonderzoeken en het realiseren en verbeteren van de data-uitwisseling met ketenpartners van de screeningsorganisaties. De FSB ziet zichzelf als trotse partner bij de opsporing van kanker.

Wij zijn op zoek naar een:

Technisch beheerder (36 uur per week)

Je beheert, samen met je collega, de technisch componenten en aspecten van de applicaties.

Samen met je collega verzorg je telefonisch of per mail vragen en meldingen van gebruikers. De gebruikers van het systeem zijn vooral medewerkers van de screeningsorganisaties. Onze belangrijkste applicatie is het ScreenIT systeem, dit is een custom made applicatie ter ondersteuning van de bevolkingsonderzoeken. Deze applicaties worden extern gehost. Hierin fungeer jij als aanspreekpunt richting de leveranciers. Vanzelfsprekend houd jij de regie hierbij in handen. Daarnaast vragen we jou om onze Kantoor Automatisering te beheren.

Jouw taken zijn:

  • Technisch beheer van de FSB applicaties inclusief de koppelingen.
  • Ondersteunen van de applicatiebeheerders uit de screeningsorganisaties.
  • Analyseren en oplossen van verstoringen.
  • Regie voeren en adviseren over de technische aspecten van de applicaties.
  • Deelnemen aan verschillende technische projecten.
  • Beheer van de Kantoor Automatisering, telefonie, werkplek beheer, systeem- en netwerkbeheer.
  • Samen met je directe collega en medewerkers van de helpdesk zoek je naar de best mogelijke aanpak.

 

Dit is je team

Het team bestaat uit een Servicedesk van 3 personen, een groep functioneel applicatiebeheerders (6 personen) en een groep technisch beheerders (nu  nog 1 persoon). De beheerders werken nauw samen met de beheerders van de 5 (regionale) screeningsorganisaties en de 3 bevolkings-onderzoeken. De samenwerking met de ontwikkelaars van het op maat gemaakt IT-systeem is intensief. Je legt verantwoording af aan de Teamleider Beheer en Ontwikkeling.

Je werkt nauw samen met je directe collega van technisch beheer.

 

Wij vragen:

Je hebt een MBO/ HBO-diploma. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als technisch beheerder in een vergelijkbare omgeving. Je hebt kennis van en ervaring met Active Directory, MS office, HL7, XML en XDS. Je kent de ITIL processen Incident en Change management. Je bent bekend met BISL en ASL. Je hebt ervaring met Lean werken (Scrum, Sprints, stand ups). Kennis van de processen van de 3 bevolkingsonderzoeken is een pré.

Je beschikt over goede diagnostische vaardigheden en bent analytisch. Je bent communicatief vaardig, je kan goed luisteren en doorvragen, je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel spreken als schrijven. Je hebt een groot oplossend vermogen en bent stressbestendig. Je bent bereid tot het verrichten van consignatie diensten.

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie in een veranderende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Een functie van 36 uren per week, vooralsnog voor de duur van een jaar. Een werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief.

Gelet op de ligging van het kantoor wordt gestimuleerd om met het openbaar vervoer te reizen. De standplaats is Utrecht.

Daarnaast ben je bereid af en toe op locatie bij de screeningsorganisaties te werken.  Het jaarsalaris is op basis van FWG 50 (CAO Ziekenhuizen) minimaal € 2336,- en maximaal € 3490,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een sportvergoeding, korting op zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.

Reactie:

Ben je enthousiast geworden voor de functie van technisch beheerder en zie je jezelf een steentje bijdragen aan het voorkomen van bepaalde vormen van kanker in Nederland, solliciteer dan vóór  24 oktober 2019 via onderstaande knop ‘Solliciteer’.

Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Natasja Soselisa , Teamleider Beheer, telefonisch te bereiken via de FSB balie:  030 230 5995.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. We bekijken alleen reacties van kandidaten die zelf en rechtstreeks solliciteren.

 

 

Solliciteer > 

 

 

Contact

Hoofdkantoor
FSB Landelijk Beheer

Bezoekadres:

Godebaldkwartier 435
Gebouw Janssoenborch, 9e etage
3511 DT Utrecht
030 230 59 95

Helpdesk
t  030 2305 993

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Route