Roosterplanner (Deventer)

Aantal uren per week: 20 uur
Sluitingsdatum: 1-7-2019

 
Wij zijn op zoek naar een
 
Roosterplanner
 
Voor  20 uur per week
Werkdagen: maandag, dinsdag en woensdagochtend
 
Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je professionaliteit erg wordt gewaardeerd? Werk je graag in een organisatie die volop in beweging is? Houd je van een omgeving waarin veel aandacht is voor jou, de kwaliteit van het werk, de servicegerichte dienstverlening en de onderlinge contacten? Dan voel je je vast thuis bij Bevolkingsonderzoek Oost.
 
De functie Roosterplanner valt hiërarchisch onder de Coördinator Client- en trajectplanning, roosterplanning en standplaatsbeheer Borstkanker
 
Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de personeelsplanning- en bezettingsoverzichten. Je bent hiervoor het aanspreekpunt en communiceert met betrokkenen over de roosters en administratieve procedures.
 
Wat vragen wij:
  • Een MBO 4 werk- en denkniveau
  • Je hebt kennis van administratieve en logistieke processen, Excel, Word en Outlook en bij voorkeur van de geautomatiseerde planningsprogramma’s (Ortec)
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, oplossingsgericht en accuraat
 
Wat bieden wij:
  • Een contract voor 2 jaar van 20 uur per week
  • Een salaris conform CAO Ziekenhuizen, FWG 40; minimaal € 1.890,- en maximaal € 2.797,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 
Contact
Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Irma Jonkman, Coördinator CRS BK  via 06-23007317 of per e-mail: i.jonkman@bevolkingsonderzoekoost.nl
 
Interesse?
Je kunt reageren vóór maandag 1 juli aanstaande via onderstaande button. Stuur je motivatie en cv t.a.v. Esther de Graaf, HRM adviseur (alleen sollicitaties via deze site van "werken bij bevolkingsonderzoek" worden in behandeling genomen)
 
Procedure
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 9 juli en donderdag 11 juli 2019.
 
 
In het kader van de vergewisplicht worden eventueel, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een  “verklaring omtrent gedrag”.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Oost

Bevolkingsonderzoek Oost voert in de provincies Gelderland en Overijssel de bevolkingsonderzoeken uit naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open, een informele organisatie, rechtspositie volgens CAO ziekenhuizen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Bevolkingsonderzoek Oost

Zutphenseweg 51
7418 AH Deventer
Postbus 2107
7420 AC Deventer

T 088 11 86 200
F 088 11 86 301
algemeen@bevolkingsonderzoekoost.nl
 

Route