medewerker Planning

Sluitingsdatum: 9-8-2019

Bevolkingsonderzoek Zuid-West zoekt een analytisch sterke

medewerker Planning (24-32 uur per week)

Vijftien teams van gemotiveerde screeningslaboranten verrichten jaarlijks ruim 230.000 borstonderzoeken voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij werken in onze (mobiele) borstonderzoekscentra, verspreid over Zuid-Holland en Zeeland. De teams staan onder leiding van een regiocoördinator.

De afdeling Planning is verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van een adequate personeelsplanning van onze screeningslaboranten. Als medewerker Planning stel je, in overleg met de regiocoördinatoren, personeelsplannings- en bezettingsoverzichten op en maak je dienstroosters voor de collega’s in de borstonderzoekscentra. Je hebt veel telefonisch contact met hen, maar ook met de cliënten van dit bevolkingsonderzoek. Daarbij is een klantvriendelijke opstelling essentieel.

Met de komst van een nieuw IT-systeem en hiermee samenhangende werkprocessen bevindt de afdeling Planning zich in een periode van verandering. Het is daarom belangrijk dat je flexibel en inventief bent.

Wat ga je doen

 • Je stelt een efficiënt planningsrooster op;
 • Je maakt dienstroosters voor screeningslaboranten, waarbij je rekening houdt met de kaders van de Cao Ziekenhuizen, het Bedrijfsreglement en vastgestelde prestatie-indicatoren;
 • Je signaleert afwijkingen binnen het planningsproces en stemt deze af met de regiocoördinatoren;
 • Je denkt en werkt actief mee als zich calamiteiten voordoen.

Wat heb je nodig

 • Je hebt een mbo-werk- en denkniveau en hebt affiniteit met plannings- en logistieke processen;
 • Je vindt het leuk om ingewikkelde vraagstukken op te lossen;
 • Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en oplossingsgericht;
 • Je hebt een gezond arbeidsethos en je durft je mening te uiten.

Bij ons

 • kom je terecht in een prettig team met deskundige collega’s;
 • krijg je een uitstekende reiskostenvergoeding en overige
 • arbeidsvoorwaarden;
 • blijf je leren en is geen dag hetzelfde.

De functie is ingeschaald in FWG 40 (Cao Ziekenhuizen).

Bij gebleken geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Bevolkingsonderzoek Zuid-West heeft circa 210 medewerkers. Er wordt bij ons hard gewerkt, in informele sfeer. We hebben - binnen gestelde kaders - veel vrijheid om zelf ons eigen werk te organiseren en uit te voeren. Daarbij hechten we veel belang aan eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Onze medewerkers worden uitstekend toegerust om het werk optimaal te kunnen doen.

 

Bevolkingsonderzoek Zuid-West scoort hoog op kwaliteit en doelmatigheid. Ook de cliënttevredenheid is groot. De organisatie loopt bovendien voorop in het ontwikkelen en invoeren van vernieuwingen.

 

We hanteren de CAO Ziekenhuizen en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor is gevestigd aan de Zorgboulevard te Rotterdam. Daarnaast zijn verspreid over Zuid-Holland en Zeeland vijftien (mobiele) borstonderzoekscentra operationeel.

Contact
Bevolkingsonderzoek Zuid-West
Postbus 91163
3007 MD  Rotterdam

Bezoekadres:
Maasstadweg 124
3079 DZ  Rotterdam
hrm@bevolkingsonderzoekzuid-west.nl
088- 248 2100
Route