MBO’er Niveau 4, voor opleiding tot MB'er in de screening (Nijmegen)

Aantal uren per week: 16-32 uur
Sluitingsdatum: 28-10-2019

 
MBO’er Niveau 4, voor opleiding tot MB'er in de screening
 
Wil jij een zelfstandige functie waarin je een bijdrage levert aan de vroege opsporing van borstkanker? Solliciteer dan als MB’er in de screening (Medisch Beeldvormer) bij Bevolkingsonderzoek Oost. Gedurende het jaar gaan wij MB’ers in de screening opleiden en bieden bij gebleken geschiktheid een vaste baan aan.
 
Wat ga je doen?
Als MB’er in de screening voer je zelfstandig standaard mammografisch onderzoek uit bij vrouwen in de leeftijd van 50-75 jaar om een bijdrage te leveren aan de vroege opsporing van borstkanker. Je voert het onderzoek uit op een mobiele of vaste screeningsunit in de regio Oost-Nederland onder begeleiding van Medische Beeldvormings- en Bestralingsdeskundigen (MBB’ers).
 
Je werk omvat het hele traject vanaf de intake van de cliënt, de registratie en controle van cliëntgegevens tot aan het verwerken van de onderzoeksresultaten in ons systeem. Je maakt de standaardopnames  (röntgenfoto’s van de borsten). Daarnaast heb je een belangrijke rol in het informeren, instrueren, positioneren en geruststellen van de cliënt. Na afloop van het onderzoek geef je informatie over het verdere verloop. Ook het opstarten en afsluiten van de screeningsunit (bij de mobiele unit inclusief het klaarmaken voor transport), en de administratieve verwerking van gegevens behoren tot je takenpakket.
 
Met je werk lever je een belangrijke bijdrage aan de vroege opsporing van borstkanker in Nederland.
 
Wat vragen wij?
 • Je hebt een MBO-4 opleiding afgerond bij voorkeur een technische, medische of verzorgende richting.
 • Je beschikt over een Rijbewijs B en een auto.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent sociaal vaardig, wat onder meer blijkt uit een gemakkelijke omgang met mensen en een groot empatisch vermogen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en non-verbaal, en je maakt een representatieve indruk.
 • Je bent geduldig, oplettend en zorgvuldig.
 • Je werkt systematisch en hygiënisch en hebt doorzettingsvermogen.
 
Wat bieden wij?
 • Een interne opleiding tot MB'er in de screening, de opleidingen starten op 6 januari 2020 en 14 april 2020.
 • Een prettige, collegiale werkomgeving.
 • Tijdens de opleiding (minimaal 14 weken) een dienstverband van 32 uur per week. Na de opleidingsperiode een dienstverband tussen de 16 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
 • Inschaling volgens Cao Ziekenhuizen:
  salarisschaal FWG 35 (€ 1792,-  – € 2.665,- bruto per maand bij 36 uur per week).
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende reiskostenvergoeding.
 • Werktijden tussen 8.30 en 16.30 uur.
 
Hoe kun je solliciteren?
Bij interesse ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief via onderstaande button (Alleen sollicitaties via de site “werken bij bevolkingsonderzoek” worden in behandeling genomen); kopieer hiervoor onderstaande link in de taakbalk: https://vacature.werkenbijbevolkingsonderzoek.nl/home-oost/dv/alle
 
De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek op maandag 4 november 2019, meelopen op een mobiel borstonderzoekscentrum en een arbeidsvoorwaardengesprek.
 
In het kader van de vergewisplicht worden eventueel, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, ook vragen we om een  “verklaring omtrent gedrag”.
 
Heb je nog vragen?
Wil je meer weten over deze functie of een uitgebreide functiebeschrijving ontvangen neem dan contact op één van de coördinatoren screening of de afdeling HRM, via telefoonnummer: 088-1186200 of per mail: hrm@bevolkingsonderzoekoost.nl
 
 
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Oost

Bevolkingsonderzoek Oost voert in de provincies Gelderland en Overijssel de bevolkingsonderzoeken uit naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open, een informele organisatie, rechtspositie volgens CAO ziekenhuizen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Bevolkingsonderzoek Oost

Zutphenseweg 51
7418 AH Deventer
Postbus 2107
7420 AC Deventer

T 088 11 86 200
F 088 11 86 301
algemeen@bevolkingsonderzoekoost.nl
 

Route