Secretaresse Raad van Bestuur

Aantal uren per week: 32 uur
Sluitingsdatum: 1-11-2018

De bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd door vijf screeningsorganisaties. Bevolkingsonderzoek Midden-West is de screeningsorganisatie die binnen Noord-Holland, Flevoland en Utrecht zorg draagt voor de vroegtijdige opsporing van borst-, baarmoederhals- en darmkanker. Dit doen wij door het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig bevolkingsonderzoek met als doel gezondheidswinst te realiseren en sterfte terug te dringen. Onze organisatie is strategisch en operationeel in ontwikkeling. Dit vraagt flexibele medewerkers die in een veranderende organisatie willen werken.

Per direct zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste:

Secretaresse Raad van Bestuur

32 uur per week, in Amsterdam

Je ondersteunt de eenhoofdige Raad van Bestuur op secretarieel, organisatorisch en administratief vlak. Ook heb je belangstelling voor de bedrijfsvoering van de organisatie.

De werkzaamheden

 • Het verzorgen van een efficiënte secretariële ondersteuning van de Raad van Bestuur, de Raad van Toezicht en het managementteam;
 • Het verzorgen van complex agendabeheer met verschillende stakeholders en de voortgangsbewaking hiervan;
 • Het beantwoorden van telefoon en mail en het stellen van prioriteiten hiervan;
 • Het ontwerpen van conceptbrieven, e-mailberichten en interne memo’s van algemene aard;
 • Het behandelen van inkomende en uitgaande post en de inschatting maken van urgentie;
 • Het voorbereiden van de agenda's van de diverse vergaderingen en bijeenkomsten;
 • Het notuleren en verwerken van notulen van de diverse vergaderingen en bijeenkomsten;
 • Het verzorgen en onderhouden van het archief van het secretariaat, Raad van Bestuur en Raad van Toezicht;
 • Het verrichten van representatieve taken voor wat betreft ontvangst, opvang en te woord staan van bezoekers;
 • Het redigeren van stukken op vormgeving (huisstijlregels), stijl en spelling;
 • Het samenwerken met de beleidsadviseur Raad van Bestuur en directiesecretaresses van de overige screeningsorganisaties in Nederland.

Wij vragen
Je bent een ervaren, daadkrachtige en integere collega. Je werkt graag zelfstandig maar bent ook een flexibele teamplayer. Je stelt prioriteiten, weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en in hectische perioden weet jij het overzicht te behouden. Je hebt een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse of managementassistent. Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden (waaronder verslaglegging), goede contactuele vaardigheden en uitgebreide kennis van Microsoft Office systemen.

Wij bieden
Een interessante functie in een lerende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Het is een functie voor 32 uur per week en afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je ingeschaald op basis van de CAO-Ziekenhuizen (minimaal € 2.665,- en maximaal € 3.490,-). Bevolkingsonderzoek Midden-West kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder onze reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Gelet op de ligging van het hoofdkantoor wordt gevraagd om met het openbaar vervoer te reizen.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ilja Langevoort (adviseur P&O) op 020 409 66 85. Meer informatie over Bevolkingsonderzoek Midden-West vind je op onze website.

Solliciteren
Je sollicitatie voorzien van een korte motivatie en cv ontvangen we graag vóór donderdag 1 november as. Reageren op deze vacature kan door te klikken op de knop 'Solliciteer' onderaan deze pagina.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 15 november. Wij vragen je deze data te reserveren in je agenda. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Deze vacature zal tegelijkertijd zowel intern als extern worden geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Midden-West

Bevolkingsonderzoek Midden-West voert in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht de bevolkingsonderzoeken uit naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open en informele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO ziekenhuizen.

Contact

Bevolkingsonderzoek Midden-West
Hoogoorddreef 54-e
1101 BE Amsterdam

Algemeen nummer
020 409 66 00 
maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00
personeelszaken@bevolkingsonderzoekmidden-west.nl

Route