MBB'ers in de screening (Tiel)

Aantal uren per week: m/v voor 16-36 uur
Sluitingsdatum: 31-12-2018

 
Werk je graag in een organisatie die volop in beweging is? Houd je van een omgeving waarin veel aandacht is voor jou, de kwaliteit van het werk, de servicegerichte dienstverlening en de onderlinge contacten? Dan voel je je vast thuis bij Bevolkingsonderzoek Oost.

Wat ga je doen:

Het zelfstandig uitvoeren van mammografisch onderzoek, teneinde een bijdrage te leveren aan de vroege opsporing van borstkanker.

Wat bieden wij:

 • Een functie met een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

 • Een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast contract.

 • Een salaris in schaal 45 (cao ziekenhuizen), minimaal € 2.102,- tot maximaal € 3.012,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Een opleiding tot MBB’er in de screening

Wat vragen wij:

 • Je hebt de opleiding tot radiodiagnostisch laborant/Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) afgerond.

 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en empathisch vermogen.

 • Je hebt een flexibele instelling.

 • Je bent bereid om op verschillende locaties in de regio te werken.

 • Je bent in het bezit van het rijbewijs B en een auto

Als je bij ons in dienst komt:

 • We bieden je een jaarcontract van minimaal 16 uur tot maximaal 36 uur per week. Na het eerste contract is er zicht op een contract voor onbepaalde tijd. De werktijden zijn van 8:30 en 16:30 uur. Je volgt eerst zes weken lang een fulltime opleiding tot MBB’er in de screening (parttime de opleiding volgen is bespreekbaar). De indiensttreding is vanaf het moment dat er een opleidingsplaats beschikbaar is.

  In het kader van de vergewisplicht worden eventueel, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een  “verklaring omtrent gedrag”.

  Contact
  Wil je meer weten over deze functie of een uitgebreid functieprofiel ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met één van de coördinatoren screening, telefoon 088 1186200  of stuur een e-mail: hrm@bevolkingsonderzoekoost.nl 

   

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Oost

Bevolkingsonderzoek Oost voert in de provincies Gelderland en Overijssel de bevolkingsonderzoeken uit naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open, een informele organisatie, rechtspositie volgens CAO ziekenhuizen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Bevolkingsonderzoek Oost

Zutphenseweg 51
7418 AH Deventer
Postbus 2107
7420 AC Deventer

T 088 11 86 200
F 088 11 86 301
algemeen@bevolkingsonderzoekoost.nl
 

Route