Ben jij die enthousiaste MBB’ER IN DE SCREENING die wij zoeken voor onze regio Friesland, Groningen, Drenthe?

Aantal uren per week: in overleg, minimaal 16 uur
Sluitingsdatum: 5-11-2018

Als jij graag in een organisatie werkt met een maatschappelijk belang, waar veel aandacht is voor jou, voor de kwaliteit van het werk, de servicegerichte dienstverlening en de onderlinge contacten, dan voel jij je vast thuis bij Bevolkingsonderzoek Noord.

Als MBB’er in de screening werk je in een klein team en lever je een bijdrage aan de vroege opsporing van borstkanker. Gedurende je werkdag wissel je van plek in het (mobiele) onderzoekscentrum: Het ene moment verwelkom je cliënten, het andere moment maak je de mammografieën. Ook werk je soms in een ander team en op verschillende plekken in regio Noord (Friesland, Groningen en Drenthe).

Een collega aan het woord:

Het geeft mij voldoening als ik bij onze cliënten een goede mammografie kan maken en zij tevreden de deur uit gaan. Ik werk zelfstandig, maar ook in een team van collega’s. De afwisseling is erg fijn in mijn baan als MBB’er.

Wat ga jij doen?
Je hoofdtaak is om zelfstandig mammografieën te maken.
Je ontvangt cliënten, informeert hen over de werkwijze en procedure en stelt hen gerust wanneer nodig. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogstaand onderzoek en noteert de bevindingen van de voorscreening en van de eerste beoordeling van het onderzoek in het geautomatiseerde systeem.

Wat vragen wij:

 • een bewijs van bevoegdheid radiodiagnostisch laborant of een afgeronde opleiding MBRT is een vereiste;
 • een rijbewijs B en de beschikking over een auto is een vereiste;
 • een grote mate van zelfstandigheid voor de uitvoering van het onderzoek;
 • een flexibele instelling ten aanzien van werkdagen en reisafstanden naar de onderzoekscentra;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen.

 Dit bieden wij:

 • collegiale werksfeer in een open, informele organisatie. Je werkt zelfstandig in een klein team van 3 á 4 wisselende collega’s in een onderzoekscentrum. Je ontvangt leiding van een regiohoofd als onderdeel van een groter team van circa 20 collega’s;
 • rechtspositie volgens Cao Ziekenhuizen en inschaling in FWG 45: minimaal € 2.144,- tot maximaal € 3.072,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Cao-Ziekenhuizen waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • een uitstekende reiskostenvergoeding van € 0,30 per km.

Als je bij ons in dienst komt:

 • bieden wij je een jaarcontract van minimaal 16 uur per week. Daarna wordt, bij gebleken geschiktheid, de arbeidsovereenkomst omgezet naar onbepaalde tijd. Je volgt eerst een aanvullende, betaalde, interne opleiding tot MBB’er in de screening van zeven weken (fulltime) als je nog geen ervaring hebt met het werken in een screeningsorganisatie. We werven nu voor de opleidingsplaatsen in de eerste helft van 2019. Voorkeursregio Friesland;
 • maakt een onderzoek naar referenties deel uit van de procedure.

Meer informatie:

Wil je meer weten over deze functie of een uitgebreide functiebeschrijving ontvangen? Neem dan contact op met Ellen Wever, regiohoofd, 06-13030288 of via e-mail ewever@bevolkingsonderzoeknoord.nl of Immie Stol, regiohoofd, 06-13027615 of via e-mail istol@bevolkingsonderzoeknoord.nl.

Ben jij de perfecte kandidaat én voldoe je aan de gestelde functie-eisen?

Solliciteer dan direct via onderstaande button!

Sollicitaties met motivatie kun je tot en met 5 november 2018 versturen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandagmiddag 12 november 2018.

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Noord

Bevolkingsonderzoek Noord is verantwoordelijk voor de uitvoering van de bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open en informele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO ziekenhuizen.

Kantoor Noord
Contact

Bevolkingsonderzoek Noord
Queridolaan 5 
Postbus 425 
9700 AK Groningen

t 050 - 520 88 99
info@bevolkingsonderzoeknoord.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Route