Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Bevolkingsonderzoek Zuid-West is werkzaam in de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam.

Jaarlijks nodigen wij ongeveer 300.000 vrouwen in de leeftijd van 50 t/m 75 jaar uit voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Het onderzoek (een mammografie) wordt uitgevoerd in een van onze 14 onderzoekscentra. Beoordeling van de onderzoeken vindt plaats door onze speciaal hiervoor opgeleide radiologen.

Voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker nodigen wij jaarlijks ongeveer 75.000 vrouwen uit in de leeftijd van 30 t/m 60 jaar. Het onderzoek (een uitstrijkje) vindt plaats bij de huisarts. De beoordeling vindt plaats in een van de 11 regionale pathologielaboratoria.

Het bevolkingsonderzoek darmkanker is in 2014 van start gegaan en wordt gefaseerd ingevoerd. Als het onderzoek helemaal is ingevoerd (2019) nodigen wij jaarlijks ongeveer een half miljoen mannen en vrouwen in de leeftijd van 55 t/m 75 jaar uit om mee te doen. Ingezonden ontlastingstesten worden beoordeeld in drie landelijke laboratoria.
Voor alle drie de bevolkingsonderzoeken verzenden wij de uitslagbrieven aan de cliënt.

 Werken bij Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Bevolkingsonderzoek Zuid-West heeft circa 210 medewerkers. Er wordt bij ons hard gewerkt, in informele sfeer. We hebben - binnen gestelde kaders - veel vrijheid om zelf ons eigen werk te organiseren en uit te voeren. Daarbij hechten we veel belang aan eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Onze medewerkers worden uitstekend toegerust om het werk optimaal te kunnen doen.

 

Bevolkingsonderzoek Zuid-West scoort hoog op kwaliteit en doelmatigheid. Ook de cliënttevredenheid is groot. De organisatie loopt bovendien voorop in het ontwikkelen en invoeren van vernieuwingen.

 

We hanteren de CAO Ziekenhuizen en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor is gevestigd aan de Zorgboulevard te Rotterdam. Daarnaast zijn verspreid over Zuid-Holland en Zeeland vijftien (mobiele) borstonderzoekscentra operationeel.

Contact
Bevolkingsonderzoek Zuid-West
Postbus 91163
3007 MD  Rotterdam

Bezoekadres:
Maasstadweg 124
3079 DZ  Rotterdam
hrm@bevolkingsonderzoekzuid-west.nl
088- 248 2100
Route