Bevolkingsonderzoek Midden-West

Bevolkingsonderzoek Midden-West is werkzaam in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam.

Jaarlijks nodigen wij een kleine 320.000 vrouwen in de leeftijd van 50 t/m 75 jaar uit voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Het onderzoek (een mammografie) wordt uitgevoerd in een van onze zestien onderzoekscentra. Beoordeling van de onderzoeken vindt plaats door onze speciaal hiervoor opgeleide radiologen.

Voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker nodigen wij jaarlijks ongeveer 210.000 vrouwen uit in de leeftijd van 30 t/m 60 jaar. Het onderzoek (een uitstrijkje) vindt plaats bij de huisarts. De beoordeling vindt plaats in een van de regionale pathologielaboratoria.

Het bevolkingsonderzoek darmkanker is in 2014 van start gegaan en wordt gefaseerd ingevoerd. Als het onderzoek helemaal is ingevoerd (2019) nodigen wij jaarlijks ongeveer 250.000 mannen en vrouwen in de leeftijd van 55 t/m 75 jaar uit om mee te doen. Ingezonden ontlastingstesten worden beoordeeld in laboratoria.

Bij Bevolkingsonderzoek Midden-West werken ruim 200 medewerkers. Het management, de administratie en de ondersteunende diensten werken vanuit het kantoor in Amsterdam. Ongeveer twee derde van onze medewerkers werkt als MBB‘er in de screening (screeningslaborant) in een van onze onderzoekscentra voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Wij beschikken over veertien mobiele onderzoekscentra en twee vaste onderzoekscentra in Utrecht en Amsterdam. Utrecht is tevens een opleidingslocatie.

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een informele sfeer. Onze medewerkers dragen met enthousiasme, betrokkenheid en deskundigheid bij aan onze doelstellingen.Werken bij Bevolkingsonderzoek Midden-West

Bevolkingsonderzoek Midden-West voert in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht de bevolkingsonderzoeken uit naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open en informele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO ziekenhuizen.

Contact

Bevolkingsonderzoek Midden-West
Hoogoorddreef 54-e
1101 BE Amsterdam

Algemeen nummer
020 409 66 00 
maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00
personeelszaken@bevolkingsonderzoekmidden-west.nl

Route